Velkommen til Amager Erhvervsråd​

Lad os sammen fastholde FOKUS på Amager

Amager Erhvervsråd blev etableret i 1984 og har siden da arbejdet for, at skabe de bedst mulige arbejds- og udviklingsvilkår for erhvervslivet på Amager.

Amager har igennem en lang årrække været et af Hovedstadens markante vækstområder – og det skulle det også gerne være i fremtiden. Men det er ikke længere nogen hemmelighed, at det – trods nedskæringer på budgetterne, afskedigelser og andre tiltag for at tilpasse sig ændrede økonomiske- og markedsvilkår – for mange virksomhedsejere er blevet sværere og sværere at drive virksomhed – også her på Amager.

En meget stor del af Amagers detailforretninger og øvrige virksomheder har gennem en årrække mærket følgerne af den økonomiske krise, som begyndte i Danmark i 2008 – og som stadig hæmmer vækst og udvikling i vort erhvervsliv.

Amager Erhvervsråd har gennem mange år været Amagers erhvervslivs talerør overfor vore lokal- og landspolitikere , og håber at du har tid og lyst samt interesse for, at bakke op om, og eventuelt i et eller andet omfang at deltage i, og øve indflydelse på Amager Erhvervsråds arbejde med at skabe de bedst mulige vilkår for vore virksomheder på Amager.

Amager Erhvervsråd arbejder på en lang række erhvervsrelaterede områder gennem samtaler og anden kommunikation med vore kommunalpolitikere , samt relevante ministre og folketingspolitikere , at tale Amager erhvervslivs sag. Amager Erhvervsråd afholder med jævne mellemrum større konferencer, hvor vi sætter fokus på Amager.

Amager Erhvervsråd har gennem de mange gode vækstår, med succes, gjort vor indflydelse gældende i de erhvervspolitisk relaterede ministerier – som for eks. iværksætterinitiativer – beskæftigelsesfremme - og trafikal infrastruktur, som Øresundsforbindelsen og Havnetunnelen for at betone det vide spænd i Amager Erhvervsråds mange interesse- og indsatsområder.

Vi kan i dag, hvor krisen endnu ikke helt er overstået konstatere, at der er et klart stigende behov for dialog om fremtiden for Amagers erhvervsliv – og håber på din interesse, medvirken og deltagelse.

Vi kommer meget gerne fobi, så vi kan få en snak om Amager – og evt. kan høre dit syn på erhvervslivets vilkår – og hvad du mener, er de vigtigste områder at sætte fokus på. Du har også mulighed for, at deltage på et af vore åbne bestyrelsesmøder, hvor vi kan drøfte og omsætte dine ideer og forslag til en generel erhvervsrelateret indsats.​

Opdateret 7. januar 2017​

Amager Erhvervsråd - Hveensvej 5, DK 2300 København S​

​Telefon: 32 50 44 01     

​Vi er blevet vurderet 5,0 ud af 5 stjerner baseret på mere end 2 anmeldelser på Facebook